Stor aktör förvärvar nischad

Stor aktör förvärvar nischad

Publicerad
2022-01-12
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Nu har WDP Profilservice förvärvat Prima Profil, mer känt under namnet; Prima 4 you.
Bolaget har nischat och inriktat sig på profilering mot hästsport och hade, innan förvärvet, över 400 ridsportinriktade föreningar, som kunder.

– Vi ser stor potential inom hästsport och det finns mycket att göra i det marknadssegmentet, både i Sverige och internationellt säger Adam Zollner, VD för WDP Profilservice.

Följer med i förvärvet
Dessutom har WDP Profilservice kunnat knyta till sig Cornelia Fredheim och Ida Lilja, till organisationen. Den förstnämnda är tidigare VD och ägare av Prima Profil och den senare arbetad med både administration och förädling på företaget.

– Cornelia blir en nyckelspelare i denna satsning, där vi slår samman hennes varumärke, erfarenhet och kunskap inom hästsporten, tillsammans med våra styrkor inom e-handel, produktion och logistik, fortsätter Adam Zollner.
– Det känns väldigt spännande med denna affär och det kommer bli ett lyft, för Prima 4 you och alla våra kunder, när vi nu har mer att erbjuda med en större organisation och en bredare kompetens, säger Cornelia Fredheim.

I samband med affären utökades även maskinparken med två brodyrmaskiner. Det innebär, att WDP Profilservice numera har totalt 5 brodyrmaskiner och 4 tryckpressar i sina lokaler.