Ny flatbädd för nya möjligheter   Michele Tuscano

Ny flatbädd för nya möjligheter

Publicerad
2021-10-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Under sommaren lanserade Canon den nya UV flatbäddskrivaren Arizona 135 GT, som är av femte generationens Arizona-skrivare.
Med denna vill man skapa nya möjligheter för såväl skylttillverkare som offset- och screentryckerier. Skrivaren utmärker sig genom att möjliggöra print på både styva och flexibla media, genom ett tillval för rullmedia.

– Arizona-familjen har lovordats för sin bildkvalitet, produktivitet, tillförlitlighet och applikationsflexibilitet. Den har fått många utmärkelser, som i sin tur resulterat i fler än 7 500 installationer världen över, kommenterar Michele Tuscano på Canon.

Bland de olika medierna som tillverkaren listar finns bl a glas, aluminium, canvas, kartong, MDF-skrivor och plast. Maskinen hanterar storlekar upp till 1 250 x 2 500 mm, med en tjocklek på 50,8 mm och printar upp till 34,2 kvm per timme..

Läs mer på; https://www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/arizona-135-gt/