Kedjan växer vidare   Total Skydd & Underhåll i Flen

Kedjan växer vidare

Publicerad
2021-10-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Under sommarmånaden juni valde butiken Total Skydd & Underhåll, som säljer bl a arbetskläder, att ansluta sig till den medlemsdrivna kedjan Team Workwear.

– Det känns väldigt kul och spännande. Att kunna driva kedjan tillsammans mot nya gemensamma mål ger en otrolig möjlighet till utveckling för oss alla, säger Anders Karlsson, VD på Total Skydd & Underhåll.
– Med en gemensam plattform för inköp och marknadsföring, blir vi otroligt starka tillsammans.

Företaget grundades år 2000 och när de tidigare ägarna skulle gå i pension år 2019, köpte de nuvarande ägarna; Anders Karlsson och Sandra Åslund, företaget och butiken.

Förutom försäljning av arbetskläder, säljer man även hygienprodukter under eget varumärke samt skyddsutrustning. Den absolut största delen av försäljningen sker till företag, stat och kommuner.

– Vi är mycket glada över att ha Total Skydd & Underhåll med som nya medlemmar i kedjan. Anders och Sandra har mycket energi, lång erfarenhet från branschen och av att driva butik, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.
– Det ska bli kul att jobba med dem, både i deras och våra gemensamma satsningar framöver.

Detta är den fjärde butiken som anslutit sig till Team Workwear under året och kedjan är inne i en expansiv fas. Utöver Total Skydd & Underhåll, har även Jerå Arbetsskydd i Broby, Kontorsteamet i Osby samt Hem och Hantverk i Karlskrona anslutit till kedjan.