Kyocera tar in två nya   Tom Öst, Johan Fensby och Jonas Andersson

Kyocera tar in två nya

Publicerad
2021-09-03
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Den japanska tillverkaren av bl a skrivare och andra affärslösningar; Kyocera, har nu plockat in Jonas Andersson och Tom Öst för den skandinaviska verksamhetens räkning.

– Vi står mitt i en förändringsresa och med den position vi tagit på den svenska marknaden för utskriftslösningar, känner vi oss väldigt välrustade för nya partners och områden. Speciellt med dessa två nyrekryteringar, säger Jonas Fensby, landschef Sverige och Norge på Kyocera.
– Med de här två personerna får vi inte bara in ett gediget branschkunnande, utan också erfarenhet från såväl partner- som leverantörsledet.

Jonas Andersson, som är ny Senior Partner Account Manager, tar hand om några av bolaget största konton. Han kommer senast från Partner54 och vet precis vad en partner/återförsäljare ställer för krav på sin leverantör.
Tom Öst, ny Partner Account Manager, kommer arbeta med utvecklingen av konton inom SMB-marknaden. Tom kommer närmast från en roll som Key Account Manager på Oki och är väl bevandrad av vad som krävs för att lyckas i branschen.

– Jag vet att både Jonas och Tom är helt rätt, för att tillsammans med resten av teamet ta steget till att bli en helhetsleverantör av dokumenthantering. Vi vill, att våra partners ska bemötas av den bästa kompetensen i branschen, fortsätter Johan Fensby.
– Vi har en tradition av att leverera hållbara produkter i form av hårdvara, men vi ser nu att även våra mjukvaror blir allt mer efterfrågade på marknaden.