AFF21 spanar in I framtiden   Lokalerna till Sweflex och Brobygrafiska

AFF21 spanar in I framtiden

Publicerad
2021-08-25
Skribent
Redaktionen

Sweflex; Swedish Flexography Association, tillsammans med sina danska kollegor arrangerar vart tredje år seminariet AFF, som står för Absolute Flexo Furture.
Det tredje återkommande seminariet skulle ägt rum i april 2020, men på grund av corona-pandemin fick det skjutas upp. Nu äntligen, när nästan restriktionerna lyfts, kommer AFF 2021 att äga rum i höst; den 6-8 oktober och på ett av Sveriges bästa konferenshotell, Hotel Tylösand i Halmstad.

AFF är ett samarbete mellan Sweflex och DFF, Dansk Flexo Forum, sedan 2004.
Tanken bakom seminarierna är att spegla utvecklingen i tryckbranschen i allmänhet och förpackningsindustrin i synnerhet samt att se in i framtiden; vad kan komma att hända och vad innebär det för olika aktörer.

Get Together
De tidigare seminarierna har varit mycket uppskattade av både engagerade deltagare och olika experter och föredragshållare från hela världen; företrädesvis Skandinavien, Europa och USA/Kanada.
Seminarierna har samlat mellan 200-250 deltagare och programmet har bestått av allt från Get Together-mingel på onsdagskvällen till seminarier under torsdagen med en avslutande middag.

I år genomförs AFF21 under arbetsnamnet; Flexo Technology in 2025 och är inget undantag när det gäller programupplägget. Hit kommer många internationella och välkända föredragshållare från företag och institutioner, som exempelvis Pearlfisher, Esko, MacDermid, Allstein, Koenig&Bauer, Ynvisible, Digimarc, Karlstad universitet och BrogyGrafiska. AFF21 är ett unikt seminarium för en unik framtid.

– Vi kommer att täcka hela kedjan från design till färdig produkt, säger Sweflexs ordförande Göran Dahl.
– Inte om vad vi vet, utan mer om vad vi tror och möjligheterna att utnyttja flexo-tekniken i framtida applikationer.

Hela programmet finns tillgängligt på Sweflexs hemsida: sweflex.com och på Dansk Flexoforums hemsida: danskflexoforum.dk
Seminariet är öppet för både medlemmar och icke medlemmar och anmälningar görs på respektive hemsida.