Nybygge i Knivsta

Nybygge i Knivsta

Publicerad
2021-06-09
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Foliespecialisten VN Vinyls har nu flyttat in i nybyggda lokaler i det nya industriområdet Ar i Knivsta, utanför Uppsala.
Byggnaden, som är helt anpassad efter verksamheten, inrymmer kontor, mötesrum, lager och utbildning, på en yta om ca 550 kvm. Byggstart skedde i november 2020 och inflyttning blev i slutet på april 2021.

Victor Palaic, grundare och VD på VN Vinyls, har länge gått i tankarna om att det har varit dags att expandera från de nuvarande lokalerna. Företaget, som grundades i november 2012, har ökat i omsättning varje år sedan starten.

– Det här känns verkligen jättekul och nu kommer vi få det utrymme, som vi vet att vi behöver. Det har nästan blivit som så, att man måste flytta runt på vissa saker för att komma åt andra, säger Victor Palaic.
– Exempelvis ser vi en fortsatt stor efterfrågan på kurser och utbildningar i foliering, skyddsfilm och solfilm. Vi förhåller oss givetvis till rekommendationerna redan, men vi kommer att kunna ge våra kursdeltagare mer utrymme.

– Dessutom kommer det nya huset ge oss bättre fördelar vid leveranser och order; mer ordning och tydligare helt enkelt

SVT Nyheter rapporterar att förväntningarna på det nya industriområdet Ar, är att det kommer skapa flera tusen nya jobb i Knivsta kommun, som väldigt ofta förknippas som ett pendlarsamhälle.


https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman