Ny ansvarig för Sverige   Toni Siira

Ny ansvarig för Sverige

Publicerad
2021-06-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Det danska företaget NS System kunde i början av året välkomna en ny kollega och svensk säljare; Toni Siira, som har 14 års erfarenhet inom branschen.
Under dessa år har han exempelvis varit anställd på Bamatex, Etikettgruppen samt Nordiska Etikettbolaget och har haft roller som utesäljare, innesäljare, originalare, koordinator samt mönsterkortsdesigner för vävda märken.

– Dessa erfarenheter kommer han att ha stor nytta av i sin nya roll hos oss på NS System, skriver företaget i ett mail till redaktionen.
– Toni kommer att ansvara för försäljningen i hela Sverige och då specifikt för transfer, brodyr, vävda märken och textilier, eller vår allt-i-ett-lösning; där kunden kan få ett komplett paket med märkta textilier.