Blir ett av Nordens största   Övre raden; Emma-Mathilda Steen, Sofie Källström och Johan Zollner. Undre raden; Caroline Fossto och Adam Zollner

Blir ett av Nordens största

Publicerad
2021-06-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Nu går We Do Promotion och Profilservice.se ihop och bildar WDP Profilservice, som blir ett av Nordens största profilföretag. Båda företagen hade ett starkt år ifjol och med sammanslagningen bildar man en av branschens största aktör inom segmenten produktmedia, merchandise och arbetskläder.
Tillsammans kommer man omsätta nära 250 miljoner kronor, vara ca 50 medarbetare och erbjuda kunderna en helhetslösning med bl a lagerhållning, förädling och kommunikationstjänster.

– Vi ska ta fram ett helhetserbjudande för våra kunder, en totallösning som kommer vara det självklara valet för den moderna marknadsavdelningen, säger Adam Zollner, VD på Profilservice.se.
– Tillsammans med WDPs styrkor inom det konceptuella tänket och omfattande planerade investeringar inom digitalisering, kommer vi skapa helt nya värden för våra kunder via en gemensam plattform.

I och med den här satsningen kommer Profilservice.se att finnas representerat med kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping, där även huvudkontoret ligger. Tillsammans förfogar man över IT-system, tryckeri, broderi, storformat, print och stora lagerutrymmen.

– Profilservice har satsat mycket på sitt backoffice och byggt upp ett urstarkt fundament med lager, logistik och service. Adam och Johan Zollner har gjort en helt fantastisk resa med sitt Profilservice de senaste åren och byggt upp bolaget till en av de bästa aktörerna i vår bransch, säger Sofie Källström, VD på WDP.
– På det här fundamentet så skapar vi nu extremt starka synergier med vår kompetens inom marknadsföring och framtidens merchandise. Vi kommer skapa något stort tillsammans.

Grunden till Profilservice.se var en enskild firma, som Adam Zollner startade år 2007. Aktiebolaget bildades år 2010 och resten är historia. Scanna QR-koden och läs reportaget som vi gjorde hos Profilservice år 2017.

Läs vårt reportage om Profilservice via denna länk