Tar det till en ny nivå

Tar det till en ny nivå

Publicerad
2021-05-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I mars lanserade Canon totalt fem modeller av nya storformatsskrivare i serien imagePrograf TX. Med dessa satsar tillverkaren på att ta CAD-, GIS- och affischutskrifter till en ny produktivitetsnivå.
Med en knapptryckning printas kantfria utskrifter fram, i en hastighet på upp till 3,2 sidor per minut.

– Canon har arbetat fram en lösning, där skrivaren automatiskt känner av vilket material som används och hur bred mediet är, säger Tomas Lagerberg, produktchef på Canon.

De nya modellerna i TX-serien finns i 24-44 tum och för större, mer omfattande jobb, finns alternativ med dubbla rullar, som kan bytas under körning. Totalt rymmer bläckets behållare tillräckligt för att printa upp till 350 meters kontinuerlig utskrift.

– Den ursprungliga imagePROGRAF TX-serien har varit enormt populär bland kunderna. Med växande efterfrågan på snabb och flexibel leverans av utskrifter on-demand, har den här förbättrade serien nu optimerats efter kundernas skiftande behov, fortsätter Tomas Lagerberg.
– Med enastående produktivitetsfunktioner som möjliggör snabbare och mer effektiv utskrift av affischer och CAD/GIS-ritningar. Vi är övertygade om att i den nya imagePrograf TX serien finns det en modell för alla företag och deras olika behov av storformatsutskrifter.