Mässbolag har ny VD   Joakim Percival

Mässbolag har ny VD

Publicerad
2021-05-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Den 1 december i fjol befordrades Joakim Percival till ny VD för den nordiska verksamheten, hos det globala mässföretaget Easyfairs Nordic.
Han kommer senast från rollen som operativ chef och tar över efter tidigare VD Joachim Warnberg, som kliver upp på en ny strategisk roll i den globala koncernen.

– Vi har under hösten arbetat med att anpassa den nordiska verksamheten till de exceptionella förutsättningar, som råder i omvärlden.
– I det arbetet har vi beslutat att Joakim Percival är helt rätt person att leda Easyfairs Nordic genom en fortsatt utmanande period, för att sedan skala upp verksamheten så snart möjlighet ges.

Easyfairs har likt de flesta bolag, som verkar inom evenemangsbranschen i Sverige, flyttat fram eller ställt in alla planerade möten och mässor sedan mars 2020.

– Det är en extremt annorlunda och utmanande tid för evenemangsbranschen just nu. I det längre perspektivet har Easyfairs en klar ambition att vara en ledande aktör på samtliga marknader där vi verkar, säger Joakim Percival.
– Vi kommer ha fortsatt fokus på det fysiska mötet, som kommer att förädlas med hjälp av alla de möjligheter, som digitala lösningar erbjuder. Jag ser fram emot att leda bolaget på den resan.