Kliver fram som ny VD   Christian Rapp, VD på Boxon

Kliver fram som ny VD

Publicerad
2021-04-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Det var den 1 februari som Christer Rapp tillträdde posterna som VD och koncernchef på Boxongroup. Christer kommer senast från en VD-tjänst för den skandinaviska verksamheten hos Windoor/SunParadise; en aktör inom balkonger och uterum.
Christer Rapp har dessförinnan haft ledande befattningar i andra större företag såsom Lindab och Ahlsell. Hans största fokus har varit att vidareutveckla och förädla väl fungerande verksamheter, till att prestera ännu bättre.

– Det känns väldigt bra att komma till ett värderingsstyrt och internationellt bolag som Boxon. Vi har stora möjligheter med att bredda vårt kunderbjudande och jobba vidare med helhetslösningar för att addera mer värde till våra kunder, säger Christer Rapp, VD på Boxon.
– Självklart kommer vi även fortsätta med vårt CSR-arbete för att säkerställa att vi kan erbjuda marknadens mest hållbara produkter och lösningar. Jag ser fram emot att vidareutveckla Boxon tillsammans med våra medarbetare, kunder samt partners runt om i världen.

Tidigare VD Anders Yllfors lämnar därmed över rollen till Christer och kommer fortsättningsvis att verka som styrelseordförande, vilket skapar kontinuitet.