Affärsområde blir eget bolag   Procurator i Landskrona

Affärsområde blir eget bolag

Publicerad
2021-04-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Pacudo är namnet på det nya bolaget, som är en avknoppning av affärsområdet Packaging inom Procurator. I och med detta vill man förtydliga och utveckla hållbara lösningar till förpackningar och emballage.

– För hela verksamheten är detta en naturlig utveckling. Det möjliggör skarpare fokus att satsa helhjärtat på våra förpackningslösningar, så att våra kunder ska kunna frigöra tid och resurser till den egna verksamhet, säger Jesper Hall, VD på Pacudo

Bolaget ingår precis som Procurator i moderkoncernen OptiGroup.

Ursprungligen härstammar Procurator från Pappersgruppen, som grundades 1974 och ägdes av pappersbruken Papyrus, Munkedal och Grycksbo. Efter en mängd namnbyten samt försäljningar och förvärv av olika bolag, blev namnet till slut Procurator år 2018.