Öppnar filial i Göteborg   Personalgruppen på Felestad

Öppnar filial i Göteborg

Publicerad
2021-03-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

I februari kunde profilföretaget Felestad New Wave Profile öppna en tredje enhet i Göteborg, i form av ett försäljningskontor.
Detta blir ett starkt komplement till huvudkontoret i Löddeköpinge samt försäljningskontoret och showroomet i Stockholm.

– Jag ser denna expansion som ett naturligt steg för vår verksamhet, kommenterar Linda Rosberg, VD på Felestad New Wave Profile.
– Det är av stor vikt att vi har försäljningskontor i Sveriges största städer för att vi ska kunna utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering. Detta för att komma närmare flertalet kunder som finns i Göteborg och Stockholm.

Till det nya kontoret anställer man de två säljarna Tobias Nilsson och Yvonne Westberg. Förstnämnda med säljerfarenhet från utbildningsbranschen och Yvonne med säljerfarenhet från profil- och tryckbranschen; bl a från Papex, Olympus och Danagårdlitho.

Dessutom har de interna resurserna på huvudkontoret blivit starkare, i och med rekryteringen av en marknads- och kommunikationsansvarig; Malin Kemi. I bagaget har Malin med sig stor kunskap inom varumärkesexpansion med O’Learys och även inom fastighetsbranschen. Företaget är övertygat om att Malin, med sin kompetens, kommer bidra till att Felestad kan möta upp till de krav som denna expansion medför.