Nytillträdd VD på Signcom   Robert Nyblom. VD på Signcom Group.

Nytillträdd VD på Signcom

Publicerad
2021-03-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Det var den 1 februari som Robert Nyblom påbörjade sitt nya uppdrag, som ny VD för den IGEPA Groupägda bolagsgruppen Signcom Group.
Robert kommer närmast från ACG Nyström där han bl a varit vice VD i Sverige, VD för Danmark samt vice president för deras verksamheter i Skandinavien och Baltikum.

– Vi är mycket nöjda med att Robert blir en del av Signcom och vi har fullt förtroende för att Robert, med sin energi, sitt affärsfokus och sin omfattande erfarenhet, kommer bidra till att ta Signcom till nästa nivå, kommenterar Elmar Schätzlein, koncernchef på IGEPA Group.

IGEPA Group ser en framtid, där Robert Nyblom leder bolaget för fortsatt tillväxt och utveckling.

– Jag ser stort tillväxtpotential i Signcom. Vi har en väldigt stark produktportfölj kopplad till en sälj- och serviceorganisation i världsklass. Detta är något vi ska fokusera ytterligare på, för att tillföra ett ännu större värde för våra kunder och därmed vara den självklara helhetsleverantören i branschen, säger Robert Nyblom.