Förstärker ledningen

Publicerad
2021-03-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

På TopRight Nordic började Mattias Willix som ny CFO, alltså den som är ytterst ansvarig för ekonomin, den 14 december 2020. Senast kommer Mattias från Renta Sweden AB i Varberg.

– Jag känner starkt för TopRights nyfikna och förändringsbenägna kultur med ambitionen om att alltid ligga i framkant, säger Mattias Willix.
– Mitt mål är att göra ekonomifunktionen på TopRight effektiv och framåtriktad, för att än mer bidra till bolagets positiva utveckling.

I bagaget har Mattias en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Jönköping och har 20 års erfarenhet av ekonomiarbete, varav 12 år som CFO. Han bor med fru och två barn i natursköna Varberg och vid sidan av sitt arbete lever Mattias ett aktivt liv med familjen. Golf, skidåkning och matlagning är hans stora fritidsintressen.

– Mattias är en viktig rekrytering i ett läge, när bolaget befinner sig i en spännande strategisk utvecklingsfas, säger Anders Myrbäck, VD på Topright Nordic.
– Hans erfarenhet tillför TopRight strukturella, ekonomiska och finansiella kunskaper, som gynnar koncernens fortsatta tillväxt.

Bolaget utvecklas och har gått från att vara ett ljusteknikföretag, till att bli en koncern som tar helhetsgrepp om stora utvecklingsprojekt inom hightech-lösningar, byggnadskonstruktion och miljö.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman