Styrelsen får ny ledamot

Publicerad
2021-02-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Med totalt 30 års erfarenhet inom IKEA, bl a som VD för IKEA Sverige, har Tornjörn Lööf nyligen blivit invald i styrelsen för Blåkläder.
Tillsammans med ledningen och resten av styrelsen, kommer Torbjörn Lööf sikta på att förverkliga företagets framtidsvisioner.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att spela en roll i Blåkläders fortsatta tillväxtresa. Företaget är redan erkänt som en ledande tillverkare av arbetskläder och har framgångsrikt kombinerat funktionella kvalitetsarbetskläder med branschens bästa kundservice, kommenterar Torbjörn Lööf.
– Genom att utnyttja alla delar av sin värdekedja, dess starka företagskultur och dedikerade medarbetare känner jag mig övertygad om att Blåkläder kommer att kunna fortsätta växa och ytterligare förverkliga sina framtida ambitioner.

Blåkläder har vuxit med ca 100% vart femte år under lång tid och produkterna säljs på totalt 20 marknader. År 2020 omsatte tillverkaren 1,5 miljarder kronor.