Nyrekryterad VD på SBPR   Lars Dahlström

Nyrekryterad VD på SBPR

Publicerad
2021-02-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Från och med den 1 mars är Lars Dahlström ny VD för branschorganisationen SBPR. Han kommer senast från rollen som marknadschef på ESBE Group och har lång erfarenhet från roller som berör kommunikation och affärsutveckling.
Tidigare har han arbetat på och med företag som bl a Volvo, Statoil och Lindab.

– På Lindab fick jag möjlighet att utveckla Lindabs varumärke både vad gäller varumärkeskännedom och visuellt utseende, kommenterar Lars Dahlström.
– Som VD på SBPR vill jag bygga ett starkt varumärke för produktprofilsegmentet och på så sätt stärka nuvarande och nya medlemmars konkurrenskraft på marknaden. Att få förtroendet att stötta, informera medlemmar och rekrytera nya medlemmar till SBPR ser jag fram emot.

Lars Dahlström har även en utbildning som civilingenjör från KTH i bagaget.