Nya ansikten hos Hot Screen   Nora Roslöf och Jesper Blickander

Nya ansikten hos Hot Screen

Publicerad
2021-02-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nya ansikten dyker upp i tavelramarna över de anställda på Hot Screen och andra ramar får nya arbetstitlar. I en helt ny ram hittar vi exempelvis Nora Roslöf, som är säljare på det finska dotterbolaget Hot Screen OY sedan den 2 november 2020.
Innan hon började på Hot Screen OY, arbetade hon på Smart Original; en återförsäljare av arbetskläder. Dessutom har hon tidigare arbetat på Hultafors.

– Med Nora har vi dubblat vår säljkraft i Finland och hoppas nu på en fortsatt bra tillväxt. På bara tre år, har den finska verksamheten gått från 2,5 miljoner, till 10 miljoner i omsättning, förklarar Fredrik Axelsson, försäljningschef på Hot Screen.

Tavelramen som har en bild på Jesper Blickander, är istället den ram, som har fått en ny arbetstitel. Efter drygt 2 år på Hot Screen byter han till en tjänst, som innebär att han blir spindeln i nätet, mellan säljsupport och utesäljarna.
Sedan november i fjol är Jesper Blickander anställd som Account Manager och ansvarar för såväl nya kunder, som för bearbetning och support åt stora kunder.

– Det är väldigt roligt, eftersom att de har skapat en ny tjänst åt mig. Jag får dela min arbetstid mellan säljsupport/original och andra hälften med att vara med utesäljarna på bl a kundbesök, förklarar Jesper Blickander.

Tidigare Jesper Blickander bl a jobbat inom industribranschen samt som marknadsassistent på deltid för elitserie-bandyklubben Frillesås BK.