Nu kommer kompakta storformatsskrivare

Nu kommer kompakta storformatsskrivare

Publicerad
2021-02-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Med de nya storformatsskrivarna SureColor SC-T3100M och SC-T5100M, vill Epson möjliggöra för företag som behöver en multifunktionsskrivare i storformat, men har begränsad arbetsyta.
T3100M, som släpps redan nu i december, printar upp till 24 tum och T5100M, som kommer under våren 2021, printar upp till 36 tum. Den tilltänkta användarbasen printar exempelvis tekniska ritningar, CAD-utskrifter, GIS-kartor samt affischer för detaljhandeln samt hotell- och restaurangbranschen.

– Det imponerande priset i kombination med kompakt design och funktioner med hög specifikation gör SC.T3100M och SC-T5100M till utmärkta alternativ för företag som behöver en tillförlitlig multifunktionsskrivare från ett betrott märke, förklarar Richard Garp, försäljningsansvarig på Epson Sverige.

För den som behöver, är båda modellerna utrustade med en scanner, som läser av upp till 600 dpi och kan scanna dokument som är upp till 2,72 meter långa.

Bläck med stabilitet
Skrivarna drar fördel av ett pigmentbaserat bläck, som ger färgstabilitet och vattentålighet. Detta innebär att de passar för produktion av affischer för fuktiga miljöer, exempelvis till trottoarpratare och butiksfönster. Bläckets överlägsna ljusbeständighet är nödvändigt för tekniska ritningar och dokument som behöver arkiveras under långa perioder.
Både SC-T3100M och SC-T5100M stöds av plattformen Cloud Solution Port, som ger användare möjlighet att uppdatera och övervaka utrustningen på flera platser.

Läs mer om Cloud Solution Port på; http://www.screen-marknaden.se/2020/11/introducerar-molntjanst-for-storformatsbranschen/