Nysatsning på profilkläder   Gata i centrala Örebro (foto City Örebro)

Nysatsning på profilkläder

Publicerad
2021-02-03
Skribent
Redaktionen

Modebutiken Johnells på Stortorget i Örebro går tvärtemot trenden och utökar verksamheten i pandemitider. Den tomma lokalen bredvid, som tidigare tillhörde Brothers, tar man nu över för att satsa på arbets- och profilkläder.

– Vi jobbar redan idag med att sälja profilkläder, men med denna satsning kan vi utveckla segmentet ytterligare, säger Joakim Wong, VD och delägare på Johnells Örebro.

Fastighetsägaren Johan Willerman, VD på W-Invest Fastigheter AB, gick ursprungligen i tankarna att bygga om lokalen till kontor. Tillsammans har John Willerman och Joakim Wong kommit överens om att expandera Johnells-butiken med 540 kvm.

– Vi hade funderingar på att omvandla lokalen till kontor, men när Joakim ville satsa på att stärka cityhandeln ville vi självklart ställa upp och göra denna satsning tillsammans, säger Johan Willerman.

I kombination med…
Integrerat i lokalen, med vy mot Stortorget, öppnar vi även The Window Bar. Här kommer Johnells kunder och spontanbesökare kunna njuta av kaffe, champagne, viner och klassiska drinkar, tillsammans med smårätter och bakverk.

– Vi tror på att skapa något unikt och spännande i samband med shopping där kunderna även kan umgås under trevliga former säger Joakim Wong på Johnells och Johan Willerman VD W-Invest Fastigheter.

Johnells är en Sveriges äldsta s k multi brand-kedjor, vilket innebär att kedjan säljer kläder från en mängd olika märken. Kedjan grundades 1893 av Anders Johnell i Nyköping och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen samt en webbshop.