Stockholmsmässan sadlar om

Stockholmsmässan sadlar om

Publicerad
2021-01-13
Skribent
Redaktionen

På fredagen den 15 januari öppnar Stockholmsmässan padelbanor i mässhallarna och i slutet av januari kommer det att finnas totalt 22 padelbanor i anläggningen. Totalt blir det närmare 11 000 kvm för den nya padelarenan.
Satsningen är ett samarbete mellan Padel United och Stockholmsmässan, som då blir en av de största anläggningarna i Stockholm. Idag driver Padel United padelbanor i Rosersberg, Västerhaninge, Flemingsberg och Göteborg.

– Satsningen på padelbanor är i linje med mässans arbete med att ställa om verksamheten och fylla våra lokaler med bra och säkra aktiviteter fram tills dess att vi kan öppna upp och börja arrangera mässor och större möten i vår anläggning. Vi är glada över samarbetet med Padel United och vi ser fram emot att utmana dem i en padelturnering, berättar Christian Clemens, VD på Stockholmsmässan

– Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet. Stockholmsmässan har länge varit en dröm för oss, så det känns fantastiskt att nu äntligen kunna genomföra den här satsningen som vi tror kommer uppskattas av alla padelbitna i Stockholm, säger Rikard Hellqvist, medgrundare, Padel United.

Padel är en av de snabbast växande sporterna i Sverige. Det finns drygt idag ca 2 000 banor varav cirka 300 i Stockholmsregionen och sporten beräknas ha runt 500 000 utövare i Sverige och intresset bara växer.