Många vinnare i grafisk tävling

Många vinnare i grafisk tävling

Publicerad
2020-12-11
Skribent
Redaktionen

Drygt 200 tryckeri deltog i den grafiska tävlingen ABB; Antalis Business Booster. När tävlingen avslutades, efter tre månader, ska totalt 80 priser delas ut till vinnarna, varav 36 till svenska vinnare.

– Antalis tackar alla engagerade deltagare. Syftet med tävlingen var att uppmuntra alla våra lojala och trogna kunder, med en tävling och möjlighet att vinna fantastiska priser för att stärka deras verksamhet, kommenterar Peter Argården, säljdirektör Antalis AB.
– Målet var att öka och ge ny energi till tryckerierna. Det har varit ett tungt år och våra kunder behöver få en liten energikick, en boost.

Första priset går till Åtta45-gruppen, som mottar en ny latexskrivare med 7 färger från HP. Andra och tredje priset är en makeover av kontoret, vilket både Brandfactory och H-tryck kommer få ta del av.
På fjärde till sjätte plats återfinns Stema Specialtryck, TMG Sthlm och slutligen Exakta Print.

Kika på samtliga priser som delas ut (länk).