Lanserar e-handel för den grafiska branschen   Magnus Haugerud, försäljningsansvarig och Markus Ryberg, VD

Lanserar e-handel för den grafiska branschen

Publicerad
2020-12-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Idag, den 1 december, öppnar den nya e-handeln signtools.se sina digitala portar, för den grafiska branschen. Den nya e-handeln kommer från det Karlstadsbaserade företaget AddExport.

Ambitionen är att den nya hemsidan ska vara inspirerande och ett viktigt verktyg, som ska för enkla för kunderna.

– Vi har lång erfarenhet, bra kännedom om branschen och ett stort kontaktnät. Det gör att vi ständigt håller oss uppdaterade på vad som händer internationellt, en unik förutsättning för att hitta nya, spännande produkter, berättar Markus Ryberg, VD på AddExport.
– Produkter som kan hjälpa våra kunder till en enkare vardag och som ger möjligthet att bearbeta sina kunder, med ökad försäljning och fler affärer som följd.

Produktutbudet består av maskiner, material och verktyg. Exempelvis finns 3D-skrivare, frigolitskärare, handverktyg samt folie för textiltransfer. Utbudet kommer successivt att utökas.

– Vi jobbar med produkter vi känner något extra för och det innebär att hela sortimentet kommer vara handplockat av oss, säger Markus Ryberg, VD på AddExport.
– Därför är vi extra glada att erbjuda produkter från italienska B-Flex, som tillverkar innovativa och otroligt spännande produkter för textiltransfer och vi har över 30 färger på lager.

AddExport Sweden AB grundades år 2016 av Magnus Haugerud och Markus Ryberg. Bolaget arbetar i två affärsområden AddExport och Signtools. Förstnämnda erbjuder tjänster inom affärsutveckling för företag som vill introducera produkter och skapa försäljning på marknader över hela världen. Signtools är den del av verksamheten som står för försäljning, e-handel och distribution av produkter för grafisk produktion.