Flyttar ihop i Halmstad

Flyttar ihop i Halmstad

Publicerad
2020-11-11
Skribent
Redaktionen

Den 11 november flyttar butikerna för Tools och Swedol ihop i Halmstad. Den nya gemensamma butiken ligger på Ryttarevägen 12 A i Halmstad och rymmer koncepten för Tools, Swedol samt Grolls.
Detta är den andra butiken i Sverige, som kombinerar koncepten. Den första butiken öppnade i Kalmar den 16 september, vilket vi skrev om här (länk öppnas i ny fik).

– Det är riktigt roligt att vi nu får chansen att integrera våra sortiment och våra erbjudanden med varandra för att på det sättet skapa ett ännu mer attraktivt erbjudande för våra kunder, säger Torbjörn Eriksson, Landschef för försäljning Sverige inom affärsområdet.

– Vår absoluta ambition med samarbetet är att bygga på varandras styrkor. Tools styrka är den bearbetande försäljningen, medan Swedol är extra vassa på att driva butik. Genom att butikerna flyttar ihop, samtidigt som vi samordnar våra ute- och innesäljkårer, stärker vi nu vårt samlade erbjudande till våra kunder i Halmstad.

I samband med öppnandet den 11 november stänger TOOLS-butiken på Verkstadsvägen 4 i Halmstad.

– Halmstad är den andra av ungefär tjugotalet orter orten där vi under det kommande året avser att samordna våra verksamheter inom butiks- och bearbetande försäljning. Målet är hela tiden att förbättra och förstärka vårt erbjudande till kunden, avslutar Torbjörn Eriksson.