En första flatbädd

En första flatbädd

Publicerad
2020-11-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Till årsskiftet lanserar Epson sin absolut första flatbäddsprinter, i och med släppet av SC-V7000. I och med intåget på flatbäddsmarknaden, vill Epson i högre grad inrikta sig mot skyltmakare, mässbyggare och tryckerier.

– Varje funktion i SC-V7000 är framtagen med kunden i fokus. Vi har lagt till unika Epson-funktioner, för att differentiera och förbättra vårt erbjudande för skyltmarknaden, säger Richard Garp, försäljningsansvarig på Epson.
– SC-V7000 är en prisvärd, mångsidig och effektiv skrivare, som stolt markerar Epsons inträde på marknaden för flatbäddsskrivare.

Richard Garp

Denna flatbädd printar på en yta upp till 2,5 x 1,25 meter och har en uppsättning av bläck på 10 färger, i kombination med printhuvudena Micro Piezo.