Utvecklar den digitala trycktekniken

Publicerad
2020-10-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Efter tester och utveckling i närmare ett års tid, investerade Onlineprinters nyligen i den senaste modellen av HP Indigo; 100K, som printar upp till 6 000 ark i B2-format per timme.
Experter från HP och Onlineprinters har tillsammans uppnått de resultat, som gör att man slutligen anser att tryckpressen är mogen för marknaden.

– Onlineprinters är en återkommande teknologipartner när det kommer till utveckling och vidareutveckling av tryckmetoder, vidarebearbetningssystem och material inom det industriella trycket, skriver Onlineprinters i ett pressmeddelande.
– Sedan augusti 2019 har vi testat tryckpressen HP Indigo 100K i vår produktionsanläggning i Neustadt an der Aisch, Tyskland.

Redan från starten av betatesterna imponerade maskinen, då den höll en genomgående hög kvalitet i höga hastigheter. Experterna hos Onlineprinters hjälpte till med att utveckla maskinens användarvänlighet och underhållscykel.

– Digitaltryck blir allt viktigare som tryckmetod, eftersom att tekniken möjliggör produktion av mindre upplagor till en låg kostnad. Onlineprinters litade redan från början på den utmärkta HP-Indigo-teknologin, som även uppfyller höga krav från grafiker och kreativa byråer.