Samarbetet stärks ytterligare   MGI JETvarnish 3D Evo

Samarbetet stärks ytterligare

Publicerad
2020-10-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Japanska Konica Minolta ökar nu samarbetet med efterbehandlingsspecialisten MGI Digital Technology. Det innebär att Konica Minolta tar över försäljning, service, support samt administration för samtliga produkter från MGI.
De båda aktörerna har haft ett nära samarbete, både strategiskt och finansiellt, sedan år 2014. Detta stärktes ytterligare år 2016 när Konica Minolta ökade aktieinnehavet i MGI till 40,5% och implementerade deras produkter för grafisk produktion.

Fördelar med samarbetet
Även om produkterna tidigare såldes via Konica Minolta, var det MGI som skötte distribution och service av de egna produkterna. När Konica Minolta nu tar över samtlig kundkontakt blir det enklare för kunderna, då de endast behöver ha kontakt med Konica Minolta för all service och rådgivning.

I framtiden kommer företagen även med en ny, kombinerad logotyp, som kommer tillämpas för alla dedikerade marknadsaktiviteter framöver. Viktigt att framhålla är dock; trots att produkter och tekniker kommer att marknadsföras av varumärket Konica Minolta, ska de olika företagens varumärkesidentiteter förbli åtskilda.

MGI JETvarnish 3D

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman