Ny VD på Paper Province   Sandra Sundbäck

Ny VD på Paper Province

Publicerad
2020-10-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Det svenska företagsklustret Paper Province, med fokus på skoglig bioekonomi, har fått en ny VD i samband med att Sandra Sundbäck klev upp på posten. Hon tog över efter Maria Hollander i augusti och kommer senast från Volvo Construction Equipment.

– Vi är väldigt nöjda över att ha kunnat rekrytera Sandra Sundbäck som ny VD för Paper Province. Hennes bakgrund som en drivande kommunikatör och ledare är perfekt för uppdraget, att ta Paper Province in i framtiden, säger Ola Brundin, styrelseordförande för Paper Province.

I företagsklustret ingår fler än 100 medlemsföretag, som tillsammans arbetar för att hitta hållbara lösningar, som bidrar till de 17 globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN som en del av Agenda 2030.