Avery i nytt partnerskap   foto Avery Dennison

Avery i nytt partnerskap

Publicerad
2020-10-15
Skribent
Redaktionen

Den globala materialtillverkaren Avery Dennison har nu ingått ett strategiskt partnerskap med den belgiska gardintillverkaren Lampe Textiles. Inom ramen för partnerskapet blir Avery Dennison exklusiv återförsäljare av det tryckbara och självhäftande tyget Squid, från Lampe Textiles.
Squid lanserades på Fespamässan 2017 i Hamburg, Tyskland.

– Det här nya partnerskapet betyder att arkitekter och designers kan räkna med bättre åtkomst till innovativa kvalitetsprodukter för inredning, tillsammans med enastående produktions- och installationspartners, säger Johan Bonner, VD på Squid.

Produktserien Squid, som är utvecklad för digitaltryck, är brandklassad och avleder mellan 25-36% solenergi. Det nya partnerskapet gäller inom regionerna Europa, Mellanöstern och Nordafrika. Avery Dennison har tagit över försäljningen sedan september.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman