Även Konica Minolta backar från drupa 2021   photo Messe Düsseldorf & ctillmann

Även Konica Minolta backar från drupa 2021

Publicerad
2020-10-09
Skribent
Redaktionen

Konica Minolta Business Solutions Europe har nu meddelat att man inte deltar på drupa 2021 och väljer vägen för nya, skräddarsydda format för att samverka med och engagera kunder.

– Vi tror fortfarande mycket på kraften i personliga relationer och naturligtvis kraften att se vår portfölj och beröra tryckprodukterna från våra pressar och utvärderar de potentiella kombinationerna av virtuella och verkliga koncept, kommenterar Olaf Lorenz på Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.
– Att ställa ut på DRUPA eller någon annan mässa just nu känns dock inte rätt för oss sett till den rådande världssäkerheten. Saker och ting är för oförutsägbara. Vår högsta prioritet är alltid att se till att våra kollegor, kunder och alla deras familjer är säkra och friska.
– Och medan coronavirus-pandemin fortsätter att sätta globala hinder har vi fattat ett beslut att dra tillbaka vår fysiska närvaro från DRUPA, liksom andra föreställningar under överskådlig framtid.

Tidigare har även storspelare som Canon, Ricoh, EFI, HP, Fujifilm, Kodak och Heidelberg meddelat att man inte deltar på drupa 2021.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman