TopRight Nordic vinner affär med Polestar

TopRight Nordic vinner affär med Polestar

Publicerad
2020-09-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic har fått uppdraget att leverera till ett flertal nya showrooms för Polestar; vilket är ett varumärke för elbilar, som ägs av Volvo Cars och Geely. De nya showroomen ska öppnas i Europa, USA och Kanada. Ordervärdet beräknas till ca 37 miljoner kronor och är därmed TopRights största affär hittills.

Ljusteknikföretaget har sedan tidigare ett samarbete med Polestar, som nu efter en upphandling trappar upp affären med TopRight.

– Vi är otroligt stolta att vi får fördjupa samarbetet med Polestar. Tillsammans har vi utvecklat lösningar där avancerad teknik skapar en helt ny upplevelse. Detta ger en effektfull, innovativ och effektiv komponent till Polestar Spaces, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.
– Tillsammans med vår partner Special-Elektronik har vi visat på vår förmåga och unika kompetens att leverera mot en krävande och internationell kund som Polestar.

Installationen startades under maj och fortsätter successivt under återstoden av år 2020.