NWG nominerade till Svenska Designpriset 2020

NWG nominerade till Svenska Designpriset 2020

Publicerad
2020-09-03
Skribent
Redaktionen

New Wave Groups hållbarhetsredovisning för år 2019 har gått till final i årets upplaga av Svenska Designpriset, efter att juryn har gjort sina slutgiltiga nomineringar.
Svenska Designpriset är en av Sveriges främsta designtävlingar för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, visuell kommunikation och andra kreativa områden. Tävlingen har som målsättning att främja och utveckla svensk design och kommunikation.

New Wave Groups bidrag tillhör kategorin Information Årsredovisning för noterade bolag och kommer tävla mot både hållbarhetsrapporter och årsredovisningar där känsla, hantverk och kommunikation bedöms. Angelina Sheremet och Anni Sandgren, Grafisk designer respektive CSR- och hållbarhetsansvarig,  är stolta över arbetet och insatsen på hållbarhetsredovisningen och är väldigt glada för nomineringen.

Temat och tanken för designen var att presentera New Wave Groups aktiva arbete med CSR med ett färggladare och lekfullare formspråk, samtidigt som koncernens vision och progressiva arbete framhävdes.

Den 7 september startar omröstningen på designpriset.se för kategorierna Information och Redaktionellt och hela design-Sverige får vara med och rösta fram vinnaren under en vecka.
Vinnande bidragen presenteras 12 november under prisutdelningen på Berns i Stockholm.

HÅLLBARHETSREDOVISNING 2019 (LÄNK TILL PDF)