Förlänger samarbetet med bilimportören

Förlänger samarbetet med bilimportören

Publicerad
2020-09-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Sedan drygt 9 år tillbaka har det Örebrobaserade profilföretaget NeH Reklam haft ett samarbete med koncernen Volkswagen Group Sverge, som är Sveriges största importör av bilar. Inom samarbetet har profilföretaget försett koncernen med profilprodukter.
Efter dessa 9 år har nu båda parter enats om att förlänga samarbetet i ytterligare 3 år, vilket nu innebär; att man ska effektivisera hanteringen av profilprodukter i samtliga led och utveckla kollektioner för att bättre stärka koncernens alla varumärken.

– Vi, precis som Volkswagen Group Sverige AB, anser att vi hela tiden utvecklar vårt samarbete och att NeH Reklam fortsatt har de produkter och tjänster som VW-gruppen efterfrågar och då är det självklart roligt att få förtroendet ytterligare 3 år, säger Peter Holm, VD på NeH.

Samarbetet omfattar såväl profil- och presentprodukter, som dekor- och evenemangsprodukter samt produkter från kollektionerna VW Collection och Audio Collection, båda från Tyskland.

– Volkswagen Group Sverige AB är en komplex organisation med stor bredd på efterfrågade produkter och tjänster, säger Lollo Löv-Brundell, inköpsansvarig på Volkswagen Group Sverige AB.
– Vid vår genomlysning av NeH kan vi konstatera att de fortsatt utvecklar vårt genomslag med deras produkter och tjänster och det gjorde valet att fortsätta samarbetet enkelt.

Volkswagen Group Sverige är ett helägt dotterbolag till tyska Volkswagen AG och marknadsför bilar av märkena; Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och Porsche. Under år 2019 såldes totalt 98 400 bilar från Volkswagen Group Sverige och dess märken.