DTG med bulkbläck

DTG med bulkbläck

Publicerad
2020-09-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

För första gången någonsin lanserar Epson en skrivare med bulkbläck i sitt DTG-sortiment, i och med premiären av SureColor SC-F3000. Tack vare bulkbläckets intåg i den nya, industriella DTG-printern erbjuder tillverkaren en låg total ägandekostnad och minskar driftavbrotten.
Förutom en 4,3-tums pekskärm har den nya maskinen även sensorer för automatisk höjdjustering. Detta gör att maskinen automatiskt justerar höjden på plaggets yta, för att göra det enkelt att växla mellan plagg som T-shirt, huvtröja, tygväska, sweatshirt och liknande.

– Att lyssna på vad verksamheter behöver är det som driver vår innovation framåt och det är denna koppling som hjälpt till att forma funktionaliteten och utformningen hos SC-F3000, berättar Richard Garp, försäljningsansvarig för kommersiella produkter på Epson.
– Vi har inte bara gjort denna DTG-printer enkel att använda, utan kvaliteten på produktionen vid sådana imponerande hastigheter kommer att ge både en ekonomisk och kreativ effekt för många verksamheter som vill expandera och kontrollera kvaliteten på slutprodukten.

– Det är viktigt för oss att ge våra användare sinnesro och skapa förtroende varje gång de använder SC-F3000. Detta kan uppnås genom att Epson tillhandahåller den kompletta heltäckande DTG-utskriftslösningen; skrivare, bläck, programvara och support, avslutar Richard Garp.