Danskt etikettryckeri installerar nytt   foto: Visutech

Danskt etikettryckeri installerar nytt

Publicerad
2020-09-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Etikettproducenten 4Labels, med säte i Onsild utanför Hobro, Danmark, har nu installerat en ny efterbehandlingsutrustning; en ABG Digicon Series 3 från Visutech.
Med den nya ABG Digicon Series 3 på plats kommer 4Labels att kunna erbjuda sina kunder digitaltryck, förädling och efterbehandling av etiketter och flexibla förpackningar, allt under ett och samma tak.
4Labels produktionsutrustning består nu bland annat av två HP Indigo 6×00 digitala tryckpressar och, förutom den nya efterbehandlingsutrustningen, även en ABG Digicon Series 2.

Den nya maskinen är exempelvis extrautrustad med en modul för varmfoliering och prägling, ett flexoverk för partiell eller heltäckande lack, en modul för screentryck som möjliggör att framhäva logotyper, taktilt tryck, upphöjd skrift, varningstrianglar, braille och många andra effekter, en lamineringsmodul, samt moduler för stansning och skärning.
Dessutom har mer avancerade säkerhetsfunktioner även lagts till i listan över möjligheter som 4Labels nu kan erbjuda sina kunder. Det finns onekligen möjlighet att erbjuda kunderna många olika typer av iögonfallande bearbetning och att addera värde till etiketterna.