Presenterar betaversion av nytt verktyg

Presenterar betaversion av nytt verktyg

Publicerad
2020-08-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Det nya verktyget AIRe Link, från Konica Minolta, släpps nu i en betaversion efter framgångsrika tester. Det handlar om ett visuellt supportverktyg, som gör det möjligt för företagen att själva identifiera och lösa eventuella problem på distans. Givetvis med stöd från Konica Minolta.
Fler än 1 000 personliga kundbesök kunde undvikas, över hela Europa, under de första fyra månaderna av den interna pilotanvändningen. Dessutom erbjuder Konica Minolta betaversionen av verktyget gratis till externa företag, så att de också kan lösa problem på distans när de stödjer sina kunder, oavsett bransch.

– Vi är verkligen glada att kunna presentera en betaversion av AIRe Link så snabbt. Inte minst med tanke på situationen kring covid-19. Detta är till stor hjälp för såväl för vår egen support- och servicefunktion, som för våra kunders, säger Paul Lacopie, Country Manager Konica Minolta Sverige.
– Oavsett bransch är detta ett verktyg som verkligen effektiviserar sättet att arbeta, samtidigt som det reducerar användningen av värdefulla resurser. Detta är nog bara början på vad vi ser som ett nytt sätt att arbeta både smart och kundnära.

Den nuvarande öppna betaversionen kommer att bytas ut till en produktionsversion år 2021.