Från tillförordnad till permanent   Jonny Ljungberg

Från tillförordnad till permanent

Publicerad
2020-07-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Skoföretaget Arbesko stärker organisationen genom att tillsätta Jonny Ljungberg som försäljningschef. Däremot är inte Jonny Ljungberg ett nytillskott på företaget, utan han har arbetat som Key Account Manager sedan augusti 2017 och sedan december 2019, haft rollen som tillförordnad försäljningschef.
Arbesko ser det som en stor tillgång att han redan är inarbetad i rutinerna, när han nu ska leda försäljningsorganisationen framåt.

– Jonny har fått möjlighet att prova på jobbet som försäljningschef under de senaste fyra månaderna. Trots tuffa förutsättningar, med både utebliven vinter och nu ett stort orosmoln i form av ett världsomfattande virusutbrott som gör att ingen vet vart marknaden är på väg, har han visat att han är rätt person för att leda vår försäljningsorganisation framåt, säger Karin Lidman, VD Arbesko.
– Vi har en utmanande period framför oss men med sin kompetens och personlighet är jag övertygad om att Jonny kommer vara en stor tillgång både för företaget och våra kunder framöver.

– Det känns superbra och spännande att ha fått denna möjlighet. Det är en orolig tid vi lever i, men jag har stark tilltro till det vi gör som bolag och det vi kommer att göra framåt, säger Jonny Ljungberg, försäljningschef Arbesko.
– Vi har enormt mycket kunskap inom teamet, företaget och koncernen, vilket känns riktigt bra. Även om vi har en tuff period just nu så ser jag riktigt ljust på framtiden, våra befintliga produkter samt lanseringar framåt.

Jonny Ljungberg har tidigare arbetat inom skomodebranschen och med yrkeskläder. Han ägnar en stor del av sin fritid som sportchef för innebandylaget Warberg IC. Jonny tillträdde som försäljningschef på Arbesko den 1 april 2020.