Nytt kedjesamarbete

Nytt kedjesamarbete

Publicerad
2020-06-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Nu inleder de båda kedjorna Team Workwear och 4Sign ett nytt samarbete, där resurserna på inköpsområdet samordnas. Dessutom öppnar det nya samarbetet upp för medlemmarna i respektive kedja, att utöka sina verksamheter med nya marknadsområden.
Båda kedjorna kommer fortsätta att arbeta mot marknaden under sina egna varumärken, men man utesluter inte att det kan öppna upp möjligheter för samordning på fler områden längre fram.

Bland yrkeskläder …
Team Workwear, som är det nya namnet på tidigare Gosh-kedjan, organiserar idag 24 återförsäljare inom yrkeskläder, personligt skydd och profilmaterial. Förutom kända varumärken som exempelvis Fristads, Snickers och Helly Hansen, har man även startat det egna varumärket Durables.

… och profilmaterial
4Signkedjan, som är inne på sitt 16:e verksamhetsår, har idag 17 lokala medlemsföretag i Sverige och Norge. De 4Signanslutna företagen säljer och producerar skyltar, fordonsdekor, mässmaterial, profilmaterial samt profil- och yrkeskläder.

I ett pressmeddelande meddelar kedjorna att man nu skapar en rikstäckande aktör, som kommer kunna tillgodose företagskunder att stärka sina varumärken genom exponering på exempelvis kläder, bilar, skyltar och promotionmaterial.