Generationsskifte på ABA Grafiska   Curt Vinterstö och Robine Björklund

Generationsskifte på ABA Grafiska

Publicerad
2020-06-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Efter 55 år som VD har grundaren Curt Vinterstö valt att växla ner ett hack och låta nästa person ta över spakarna. Nu har Robine Björklund klivit upp från tjänsten som vice VD, till posten som VD på ABA.
Detta är något som har varit planerat under en lång tid och ett större antal aktiviteter var planerade. Dock kunde ingen förutspå då, den rådande pandemin som sköljde över hela världen. Därför har man flyttat fram aktiviteter och festliga jippon till hösten.

– Jag vill rikta ett stort tack till Curre, för förtroendet till detta hedersuppdrag. Curre grundande ABA för 55 år sedan och har sedan dess lett detta framgångsföretag, han är en stor inspiration för mig. Jag ser denna pandemi-situation som en extra utmaning och självklart är jag otroligt förväntansfull över att få visa omvärlden ABAs framtid, säger Robine Björklund.