Fusion mellan två Kirunabolag   Dan Eriksson och Tomas Jatko, foto Company Line

Fusion mellan två Kirunabolag

Publicerad
2020-06-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Nu går Company Line och AMJ papper ihop. Därigenom bildar man en av Kirunas största återförsäljare av såväl yrkeskläder och produktmedia, som emballage och pappersprodukter.

– Verksamheterna skarvar sortimentsmässigt ihop perfekt – det och att vi ligger grannar underlättar givetvis våra ambitioner om utveckling för bolagen och personalen, säger Dan Eriksson, VD för Company Line i Kiruna.
– Till att börja med blir det business-as-usual, men nya utvecklingsidéer finns redan på plats och kommer att sjösättas allt eftersom. Detta kommer att bli riktigt roligt.

Tillsammans omsätter de båda bolagen ca 90 miljoner kronor per år och har 30 anställda. Bolagens verksamheter i Kiruna ligger på Industrivägen. Samgåendet sker genom att Company Line köper samtliga aktier i AMJ Papper.

– Det är dags för mig att lämna över stafettpinnen och det här känns riktigt bra. Company Line har verkligen ett starkt driv och en tydlig ambition att utveckla bolaget, vilket gjort det lättare att ta detta beslut, säger Tomas Jatko, VD för AMJ Papper.

Syftet med samgåendet är att kunna erbjuda kunder i såväl Kiruna med omnejd som andra delar av norra Sverige ett ännu bredare och mer heltäckande sortiment av profilmaterial, produktmedia och förnödenheter.