Folier.se satsar på hyrtjänster

Folier.se satsar på hyrtjänster

Publicerad
2020-06-02
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Under en tid har Södertäljebaserade Folier.se börjat märka av ett något ändrat beteende bland kunderna. Därför lanserar företaget nu möjligheten att hyra tryckutrustning som exempelvis transferpressar eller skärplottrar.

– Vi utökar våra tjänster och erbjuder nu även uthyrning av maskiner för tryck, säger Mikael Sandberg, VD på Folier.se.
– Det kan handla om att man tillfälligt behöver extra maskiner några dagar under ett specifikt event, eller att man tillfälligt behöver en backup för en stor order.

Dessutom har företaget tänkt att det kan omfatta kunder som befinner sig i en uppstartsfas, där dessa då ska kunna börja med att hyra en maskin istället för att göra en större investering i egen utrustning.

– Eller så vill man helt enkelt prova om maskinen passar ens behov innan man köper den, för det är ändå en annan sak att faktiskt äga sin egen utrustning, fortsätter Mikael Sandberg.

Till en början har man alltså valt ut ett antal maskiner i sortimentet, som erbjuds för uthyrning i perioder som sträcker sig från tre dagar, upp till tre år.

– Vi hoppas att vi genom att erbjuda uthyrning, kan skapa nya möjligheter för våra kunder, förklarar Mikael Sandberg.
– Och vi hoppas att det kan uppmuntra till att prova nya saker som man annars inte, kanske av ekonomiska skäl, hade sett ens som en möjlig väg att gå.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman