Finlands kämpe i World Wrap Masters

Finlands kämpe i World Wrap Masters

Publicerad
2020-06-18
Skribent
Redaktionen

Sara Katila heter kvinnan som utmärker sig på minst två punkter. Dels var hon den enda kvinnan som ställde upp i World Wrap Masters Finland 2020, den 11-12 mars i Helsingfors Finland.
Dels var hon den som vann tävlingen och ska tävla i den stora finalen i samband med Fespa-mässan i Madrid, den 8 oktober.
World Wrap Masters Finland 2020 anordnades i samband med Sign, Print and Pack den 11-12 mars, i Helsingfors, Finland.

Vinnaren Sara Katila har drygt 5 års erfarenhet från branschen och bestämde sig för att ställa upp i årets tävling när hon besökte Sign, Print and Pack år 2018. Nu efter tävlingen har hon kommenterat att hon är extremt stolt över sin prestation och stolt över att vara den enda kvinnan som går till finalen i Madrid.

– Vår president är den yngsta kvinnliga presidenten i världen och därför tänkte jag; om hon kan göra sitt jobb är jag säker på att jag, som den enda kvinnan i finalen, kan ta hem pokalen, kommenterar Sara Katila.
– Jag har haft den bästa läraren som har stöttat mig under hela min wrapping-karriär; Jarmo Heinonen. Han har alltid lärt mig att kvalitet är det viktigaste när man wrappar. Nu vill jag vara en god förebild för kvinnorna i branschen och inför finalen tar jag med mig ett öppet sinne och all min kunskap.

Tävlingen World Wrap Masters Finland 2020 sponsrades av Hexis och AGI Publishing House och domaren var Otto Riikonen.