Plasttryckerierna går ihop igen   Johan Höckert och Håkan Kindström

Plasttryckerierna går ihop igen

Publicerad
2020-05-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Offset- och screentryckeriet, med fokus på tryck på plast, Plastic Printing AB, blev den 15 januari förvärvat av Inplastor AB; ett annat tryckeri med fokus på tryck på plastprodukter.

– Vi är väldigt glada över att få med Plastic Printing. Detta stärker oss och blir en viktig del i bolaget. Förutom ökade marknadsandelar, kommer vi bli en vinnande kombination med marknadens starkaste erbjudande inom vårt segment; tryckning och bearbetning av plast. Plastic Printing kommer under året att successivt flytta verksamheten till Inplastor, kommenterar Håkan Kindström, VD på Inplastor.

De båda bolagen har en gemensam historia, eftersom att Plastic Printing AB grundades av tre personer som slutade på Inplastor AB, i april 1985. År 2015 tog Johan Höckert över som VD och ägare för Plastic Printing, som nu efter 35 år återigen blir ett med Inplastor AB.

– Johan Höckert har arbetat i branschen i drygt 25 år och har ägt och drivit Plastic Printing sedan 2015. Han har haft flera ledade befattningar i branschen och kommer nu gå in som delägare och försäljningschef på Inplastor AB, fortsätter Håkan Kindström.

– Det ska bli fantastiskt kul att arbeta vidare inom branschen, det är två väletablerade bolag med gott rykte inom branschen, säger Johan. Jag ser en stor potential att kunna ta nya affärer inom våra produktområden och öka vårt erbjudande till våra kunder, säger Johan Höckert.
– Jag känner mig trygg med att det här är en riktigt bra lösning som gynnar såväl kunder som personal.