Nya lokaler för Nize Equipment

Nya lokaler för Nize Equipment

Publicerad
2020-05-27
Skribent
Redaktionen

Den grafiska leverantören Nize Equipment flyttade den 1 maj sitt huvudkontor in i nybyggda lokaler i utkanten av orten Odder, Danmark. Flytten gick drygt 2 mil österut, från de tidigare lokalerna i Skanderborg.

– Det har varit en dröm från dag 1 att bygga vår egen lokal och nu blev det äntligen möjligt. Vi säkrar framtiden för de kommande tio åren genom att skapa en läcker och modern arbetsplats, möblerad som framtidens arbetsplats, säger Lars Nikolajsen.
– Byggnaden uppfyller en önskan att skapa en perfekt ram för företaget och de anställda, 100% anpassat till oss och där vår smakfulla, moderna inredning är attraktiv för arbetssökande, inte minst med det geografiska läget.

På plats i den nya lokalen, som mäter 1 200 kvm, har man inrättat såväl kontor och administration, som lager och showroom. Sistnämnda designat för att likna en mässmonter och har en flexibel inredning, som kan ändras beroende på vad man arrangerar för något; demonstrationer av maskiner eller kundevent och -möten.

– Det har varit ett medvetet val att utforma det nya showroomet på ett sätt som liknar en mässmonter, förklarar Lars Nikolajsen, VD på Nize Equipment.
– Både kunder och partners kan komma för att se vad vi har och testa utrustningen. Dessutom kommer det finnas utrymme för utbildningar, workshops och andra evenemang, för kunder från hela Norden.

I utställningsrummet har man monterat 7 enorma fönster i taket, för att det ska vara ett så naturligt ljus som möjligt. Förresten är det 5 meter i takhöjd och lagret ligger i direktanslutning till showroomet.

– Vi ser fram emot att kunna använda de nya möjligheterna som lokalen erbjuder, fortsätter Lars Nikolajsen.
– Det innebär att vi kommer få bättre kundservice, bättre samarbeten och det blir bättre för de anställda.

Ett öppet hus kommer hållas lägre fram, datum är dock inte satt ännu,