Fler tar saken i egna händer

Fler tar saken i egna händer

Publicerad
2020-03-12
Skribent
Redaktionen

Efter all turbulens och ramaskri kring den eventuella epidemi vi står inför, har otaliga event och mässor antingen ställts in helt eller flyttats fram. En av de mässorna är Fespa-mässan, som skulle arrangerats i den spanska huvudstaden Madrid den 24-27 mars.
Direkt efter det kom fram att Fespa skulle bli framflyttat till ett obestämt datum, som arrangörerna gick ut med den 4 mars, var Stockholmsbaserade Color Systems snabba och gick ut med att man skulle hålla öppet hus i sina lokaler under dagarna som Fespa skulle pågått.

Fler ser möjligheter
Maskintillverkaren Mimaki har gått ut och sagt att man insett hur viktigt Fespa och allt som hör till ändå är. Därför står man värd för något man kallar Mimaki Virtual Print Festival; en virtuell presskonferens där man visar sina senaste produktnyheter, djupare detaljer om det nya partnerskapet med OKI samt en hemlig överraskning, som avslöjas online..

Online-eventet planeras till den 24 mars, alltså samma dag som Fespa egentligen skulle öppnat.