En afterwork i världsklass

En afterwork i världsklass

Publicerad
2020-03-02
Skribent
Redaktionen

Hur firar man invigningen av sina nya lokaler? Svaret på frågan är mångfasetterad, men man kan göra som Påhlsons Daylight gjorde den 21 november 2019; samla kunder och leverantörer för en afterwork.

– Det var verkligen jätteuppskattat av alla, såväl leverantörer som kunder och personalen, säger Tomas By, VD på Påhlsons Daylight.
– Totalt var vi mellan 100 och 150 personer under kvällen. Det var riktigt bra drag och alla hade supertrevligt, berättar Jörgen Karlsson, säljare på Påhlsons Daylight.

Man kan givetvis inviga sina lokaler på olika vis. Det kan vara en heldag med produktvisningar eller en kväll med personal och fest. Det kan också vara en kombination av båda och en möjlighet att visa andra vad ens eget företag gör annorlunda, tillsammans med kunderna.

– Vi håller på med många event, så med det här ville vi visa vad man faktiskt kan göra med det, fortsätter Jörgen Karlsson.

Här spardes det inte på krutet, förutom till hagelbössan; som var elektronisk, men mer om det snart. Utan vidare förväntningar på vad en AW hos ett profilföretag innebär, tog vi oss till de nya lokalerna på Värmbolsvägen 7 i Katrineholm.

Aktiviteter för alla
Här möttes vi av ett bord med bubbel, öl och alkoholfria alternativ. Dessutom stod Olle Harlin, säljare på Blåkläder, vid grillen och serverade de lokalt producerade hamburgarna. Törsten släckt, hungern mättad.
Vi kliver in i lokalen, som är full av folk, från alla möjliga tänkbara branscher. En sak de har gemensamt är dock att de alla är kunder till Påhlsons Daylight. Bara det är en är en konversationsstartare, men mycket prat var även om hur man presterade i de utvalda aktiviteterna.


Här kunde man kavla upp ärmarna och utmana leverantören Craft i spelversionen av de sista 300 meterna på Skidvasan, spela Pacman på en kontroll som nästan var bredare än TV-skärmen eller se vem som var bäst på att skjuta vildsvin med Projob som instruktör; det är den här hagelbössan vi menade.


Varför inte sjunka ner i drömmen om att få köra Formel 1-bil på Monza, Italiens Grand Prix, eller utmana kollegan för att se vem som har snabbast reflexer. Den som bara ville stå och mingla, ja det var inga problem det heller.
Från sena eftermiddagen och in på småtimmarna. Det var en afterwork och den var i världsklass.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman