Öppnar i Sverige   Jasmine Jilltoft och Anna Pramborn, Foto Scanlux Packaing

Öppnar i Sverige

Publicerad
2020-02-03
Skribent
Redaktionen

Scanlux Packaging, ett förpackningsföretag med huvudkontor i Danmark, öppnar nu ett svenskt kontor i Helsingborg, Skåne. Med öppnandet av det nya kontoret, vill företaget se en fortsatt tillväxt på den svenska marknaden.
Bland de svenska kunderna finns ett antal varumärken, som exempelvis; Acne Studios, Nordiska Kompaniet, Filippa K, Björn Borg och Peak Performance.

– Öppningen av vårt svenska kontor i Helsingborg är en del av en långsiktig strategi för Skandinavien där vi nu finns lokalt representerade i både Danmark, Norge och Sverige, säger Jan Kornelius, administrerande direktör hos Scanlux Packaging.
– Vi erbjuder helhetslösningar av emballagekoncept som är efterfrågat av många av våra svenska kunder. Vi har fokus på hållbara material, innovativ design och rådgivning från våra erfarna emballagespecialister. Med vårt nya kontor har våra kunder nu möjlighet att träffa oss lokalt.

Till en början består kontoret av Anna Pramborn, Country Manager samt Jasmine Jilltoft, Säljkoordinator. Inom kort ska ytterligare en säljare ska anställas.

– Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att emballaget är hållbart, oavsett om de handlar i en webbshop eller en butik, fortsätter Anna Pramborn.
– Konsumenter i hela Europa och i synnerhet i Sverige, vill i allt större utsträckning ha hållbarhetsfokus under hela köpprocessen. Där ingår även emballage och frakt. Med många års erfarenhet och ständigt fokus på hållbarhet och design erbjuder vi nu lokal placering för att möta våra kunder och bygga en djupare relation i samarbetet.