Ny försäljningschef för Tracker i Sverige   Mikael Stahlin

Ny försäljningschef för Tracker i Sverige

Publicerad
2020-02-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Mikael Stahlin har nu blivit anställd som ny försäljningschef på svenska marknaden, för det norska företaget Nordisk Handelshus A/S som äger det norska textilvarumärket Tracker.
Han kommer senast från rollen som Key Account Manager för det danska företaget ID Identity, där han har varit med och hjälpt till att etablera varumärket på den svenska marknaden. Dessförinnan arbetade han som säljansvarig för södra Sverige, hos Textilgrossisten.

– Det känns fantastiskt roligt att få ta sig an denna utmaning. Att vara med att bygga vidare med kvaliteterna och detaljerna som Tracker står för på alla sina produkter. Efter 9 år hos ID Identity känner jag att det är dags att göra något nytt och spännande, kommenterar Mikael Stahlin, försäljningschef på Nordisk Handelshus, Sverige.