Industriprofil i nya händer   Clein Johansson Ullenvik

Industriprofil i nya händer

Publicerad
2020-01-14
Skribent
Redaktionen

I början av oktober 2018 meddelades det att Swedol förvärvade bolaget IP Hjelte AB, som under namnet Industriprofil driver en butik med yrkeskläder, personlig skyddsutrustning, profilkläder och presentreklam i Gävle.

– Vi är imponerade av den starka position som Industriprofil har byggt upp i Gävle med omnejd och den service de ger till sina kunder. De blir ett värdefullt tillskott till Swedolkoncernen, både i sin lokala marknad och genom sin kompetens, säger Clein Johansson Ullenvik, VD och koncernchef på Swedol.

– Jag och de andra delägarna ser fram emot att fortsätta utveckla Industriprofil som en del av Swedolkoncernen. Tillsammans med Swedol så kommer vi att kunna vässa vårt erbjudande till kunderna, säger Roland Hjelte, delägare och VD på IP Hjelte AB.

I förvärvet ingår även dotterbolaget Arne Blom Marknads AB. De båda bolagen hade det senaste räkenskapsåret en samlad omsättning på 49 miljoner kronor. Industriprofil kommer att fortsätta driva sin verksamhet under eget namn i de befintliga lokalerna.