Z-Profil tar in spetskompetens   Katarina Haraldsson

Z-Profil tar in spetskompetens

Publicerad
2019-12-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan onsdagen den 30 oktober är Katarina Haraldsson anställd som ny säljare hos Z-Profil i Umeå.

– Vi på Z-Profil är inne i ett expansivt skede med en ökad efterfrågan av profilprodukter både från lokala, nationella och internationella kunder samt att vi under 2019 tecknat ett flertal större avtal och då behöver vi nu stärka upp vår säljorganisation med ytterligare en säljare, säger Johan Moritz försäljningschef hos Z-Profil.
– Därför känns det fantastiskt roligt att vi har fått möjligheten att anställa Katarina med sin erfarenhet av branschen, sin professionella inställning och sitt stora nätverk hos kunder och leverantörer.

Hon kommer senast från Länsförsäkringar, men har innan det varit ett välkänt ansikte inom profilbranschen i Umeå. Under 22 år har hon varit verksam hos såväl arbetsklädesförsäljaren Jobline, som hos profilföretaget Z-profil.

– Vi känner nu att vi sätter en ny nivå med vår organisation och med Katarina så tar vi ett steg närmare de mål vi har med en jämställdare arbetsplats och med den kompetens och erfarenhet som Katarina tillför så har vi alla verktyg att fortsätta vår utveckling säger, Jörgen Wikström VD på Z-Profil.